English

Želite rezervirati sobu? Učinite to odmah: Rezervacija

Smještaj

Svih 103 prozračnih i prostranih soba i apartmana nude ugodnu i komfornu atmosferu uz moderene i elegantne pogodnosti. Odvojite svoje vrijeme i opustite se u predivnom ambijentu.

NOVO ! Besplatan Wi-Fi Internet u svim sobama.

Dvokrevetna soba

Osoba
2
Pr. veličina sobe
27 m2
Dvokrevetna soba

Dvokrevetne sobe su prostrane, luksuzno namještene sobe s elegantnim namještajem u nijansama bež ili boje breskve i usklađenim dekorativnim zavjesama za zamračivanje. Sobe su opremljene pisaćim stolom i dnevnim kutkom, te funkcionalnim kupaonicama u mramoru. Shodno želji gosta sobe su opremljene bračnim ležajevima ili s dva odvojena ležaja.

Više
Rezerviraj

Trokrevetna soba

Osoba
2
Pr. veličina sobe
35 m2
Trokrevetna soba

Trokrevetne sobe su prostrane, luksuzno namještene sobe s elegantnim namještajem u nijansama bež, plave ili boje breskve i usklađenim dekorativnim zavjesama za zamračivanje. Deluxe sobe opremljene su s pisaćim stolom i dnevnim kutkom, te funkcionalnim kupaonicama u mramoru. Shodno želji gosta deluxe sobe opremljene su bračnim ležajevima ili s dva odvojena ležaja.

Više
Rezerviraj

Klasični apartman

Osoba
2
Pr. veličina sobe
46 m2
Klasični apartman

Klasični apartman je prekrasno dekorirani apartman koji se sastoji od odvojenog dnevnog boravka i spavaće sobe. Namještaj u stilu bidermajera, prostrane kupaonice u mramoru, ogrtači i papuče, VIP tretman, pokloni dobrodošlice i noćni red (raspremanje kreveta svake večeri), te umjetnička djela učinit će da se gosti klasičnih apartmana osjećaju kao kod svoje kuće.

Više
Rezerviraj

Predsjednički apartman

Osoba
2
Pr. veličina sobe
140 m2
Predsjednički apartman

Predsjednički apartman je luksuzno opremljen apartman ukupne površine 100 m², koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka s dvije elegantne sjedeće garniture, sobe koja se može koristiti i kao blagovaonica i kao soba za sastanak za 6 osoba. S druge strane dnevnog boravka nalazi se prostrana i vrlo udobna radna soba obložena drvetom, s bežičnim telefonom, telefaxom, velikim radnim stolom, udobnim kutom za razgovor, ugrađenim sefom i otvorenim barom (poklon hotela). Prostrana spavaonica opremljena je s velikim bračnim ležajem i nalazi se uz garderobu i prekrasnu mramornu kupaonicu s masažnom kadom, odvojenim tušem i toaletom. U poseban gostinjski toalet, namijenjen posjetiocima gosta koji je odsjeo u predsjedničkom apartmanu, ulazi se iz dnevnog boravka, te se na taj način osigurava privatnost gosta i njegovih privatnih odaja.

Više
Rezerviraj